Se upp med var du lägger glidmedlet och kofoten

Utan göranden blir handen och den andra handen arga, rastlösa och dekadenta. Därför hittade de en ful miniliten byråliknande åkomma uppe på den ensliga vinden i den öde hörnet. Byrån fick följa med ner igen. För att komma ner behövs fötterna på stegen, vilket är svårt om stegen är upptagen av en nyfiken storögdkatt, och de kreativa händerna är upptagna med att hålla i vad om inte längre kändes som en mini, utan var en stor hård otymplig kluns man inte vill tappa på vare sig katt eller tår. Så, balanserandes på en halv fot på toppen av en vinglig stege med stort soon 2 be prettier byråmonster föstes katten ned ett steg i taget, med våld och raggsocka, ned till den säkra golv nivån. Missionen Måla byrås del ett: slutfört.

Byrån är färdigmålad nu. Innan var det en ful, praktisk byrå om man vill lägga saker som är bra att ha men svåra att ha på bord i den, typ bollar. Efter den stora förvanligen, med slip, bets och lack vägrar alla utom två lådor öppna sig. Det är en mystisk, krampaktig och oerhört oanvändlig åkomma den drabbats av, dum-byrån. Men rätt snygg blev den om den bara får handtag på sig. Superhemliga saker, eller trasiga saker som inte går att använda får hamna i lådorna som inte går att öppna, iallafall inte utan våld, glidmedel och kofot.
Banne banne, kom ihåg att inte lägga glidmedlet och kofoten i dessa lådorna. Punkt.



Personerna på följande bilder har inte ätit dystopisylt. Förmodligen har de inte heller råkat låsa in sitt glidmedel och kofötter i oöppningsbara spöklådor.



Ps: Dystopisnyft smakar bärigt friskt och passar utmärkt till våfflor. Ds. Slut på meddelandet.



RSS 2.0