damsugar-didgeridoo

ons, maj 19, 2010 08:56:05

Slutet är nära. Solen strålar på oss alla. Somliga märker det, andra inte. 11 av oss sitter instängda i ventilen, klipper, sliter oss i håret, skrattar och dricker te (absolut inte vid datorerna). Det är festplaner i luften. Dels den grande finale som går av stapeln sista helgen, men även le maskerade på fredagen. Klä dig ut till ett yrke. Vad skall man väl drapera sig i?

Igår fick Maja i dramatvåan lära sig lite kick-ass-fighting skills. Träningsverk och en nytänkar frukost dagen efter, müslimacka med korv, ost och paprika, mjölk och flingor med russin och bananchips, te, kaffe.

Alla äter olika frukost. De som inte tål laktos äter laktosfritt, liksom vid alla andra måltider. De som har gymgrosisten som gud, förebild och atlas äter ägg och grönsaker, liksom vid alla andra måltider förutom när det lyxas till med tonfisk. Tonfisk är allt bra gott. Det äter inte absolut-vegeterianerna. De äter en frukost utan kött, liksom vid alla andra måltider. Favoriten för alla är nog kokt ägg. Kokt ägg med salt. Det är molkoms nationalrätt. Enkelt klassiskt men ändå något för alla tillfällen. I skogen, vid frukostbordet, efter träningen, som fyllekäk. You name it.

Pappas bil fick inte stanna i Stockholm. Vi gjorde en favorit i repris road-trip back to, utan Amanda som hade sin Erik och sig själv i Eskilstuna. Då endast en plats fanns ledig, fick den platsen stå tom hela vägen till Örebro. Där slog vi oss ner för att käka, och när vi kom fram till att vi var i Örebro kom någon på att här bor Alex, men så då tar vi honom med oss då. Fem i bilen back to, on the road again. När man helst behöver en bensinmack så finns de inte. Ej någonstans, och när de väl kommer lever de i flock. BENSIN 13.49, BENSIN 13.27, BENSIN 13.12. Bilen sörplar glatt i sig sin dryck. Tankaren förundras över hur snabbt bensinpriserna stiger då den hunnit stiga från 13.27 till 14.09 på två minuter. Stänger snabbt av tankningen, tar ett varv runt bilen för att bedyra sig om att det faktiskt stod 13.27. Vafalls, lurendrejeri. Men icket det var ju superslurken 99 vi fick i tanken. Och imorgon kanske fiskar kan flyga. Vi körde vidare hemåt.

 

Raggarhelgen missade vi allihopa, men det komemr fler fina helger. Däremot missade alla andra förutom de som var närvarande, och de närvarande var jag, Sofia-Linn, Björn och Hamid. Man kan faktiskt spela Didgeridoo på en damsugare. Basta, nej det gjorde vi inte men vi hade en rolig kväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0